Outfits zomer 2018

Ik hou echt van de outfits in de zomer! Jurkjes, rokjes, korte broeken en veel vrolijke, zomerse printjes, ik ben er dol op! We hebben deze zomer bijna alleen nog maar mooi weer gehad, en daarom zijn er ook al veel zomerse outfits voorbij gekomen. Heb je nog inspiratie nodig voor jouw zomeroutfit? In dit artikel deel ik een paar van mijn favoriete zomer outfits van dit jaar met jullie.

Outfit 1: Panterprint dress

Summer outfit

Deze jurk met panterprint hebben jullie al voorbij kunnen zien komen in mijn artikel met favorieten van dit moment, en hij hoort ook zeker bij mijn favoriete outfits! Panterprint is de laatste tijd een grote trend en ik ben er dol op! Ik vind het een heel leuk jurkje en hij is ook heel zomers. Ik draag hierbij mijn witte slippers en mijn zonnebril van Lucardi.

Outfit 2: checkered skirt

Dan de tweede outfit. Hier draag ik een geblokt rokje met daarop een graphic t-shirt. Het rokje is van de Bershka en het shirt komt van Costes. Bij deze outfit draag ik mijn witte all-stars, 2 armbanden en een star choker die ook te koop is in mijn webshop. Ik vind het een erg leuke outfit en ik hou echt van het rokje!

Outfit 3: polka dot jumpsuit

Polka dot jumpsuit

Deze schattige jumpsuit met polka dots van de Bershka hoort ook zeker bij mijn favoriete zomeroutfits. Ik ben dol op alles met polka dots en deze jumpsuit vind ik dan ook heel erg leuk! Hierbij draag ik weer mijn witte all-stars, een cat-eye zonnebril, een kettinkje van de pull&bear en weer 2 armbanden.

Dit waren mijn 3 favoriete outfits van deze zomer. Ik ben benieuwd wat jullie van de outfits vinden en ik hoop dat jullie er nog wat inspiratie uit hebben kunnen halen:)

Liefs,

Amanda

4 thoughts on “Outfits zomer 2018

Leave a comment