Vakantie Frankrijk 2018

Afgelopen week ben ik naar Frankrijk geweest. Ik ben een week naar Clairvaux-les-Lacs geweest, een plaatsje in Jura dichtbij de grens met Zwitserland. Ik heb een hele leuke week gehad en veel gezien en gedaan! In dit artikel laat ik foto’s zien die ik daar heb gemaakt en vertel ik wat ik allemaal heb gedaan.

Vakantie Frankrijk 2018

De camping waar we op zaten lag aan een groot blauw meer. Het zag er heel erg mooi uit! Ik ben er vaak geweest en heb er heel veel foto’s gemaakt. Gelukkig was het het grootste deel van de week mooi weer dus hebben we veel kunnen zwemmen. Ook heb ik gesupt en gekanood op het meer.

Blue lake

De zonsondergang was ook heel goed te zien bij het meer. We zijn er een paar keer heen geweest en het zag er echt prachtig uit! Ik heb er weer veel mooie foto’s kunnen maken:)

Sunset

We hebben ook veel van de omgeving gezien. We zijn naar watervallen geweest, hebben een uitzichtpunt bezocht waar je echt een supermooi uitzicht over Frankrijk en zelfs een deel van Zwitserland had en we zijn naar een dorpje in een diep dal geweest met allemaal grotten.

Waterval

Ook zijn we naar twee markten in het dorpje Clairvaux-les-Lacs geweest. Het is een heel leuk dorpje en de markten waren erg gezellig!

Dit was mijn vakantie! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en lezen wat ik allemaal heb gedaan:)

Waar ben jij geweest deze vakantie?

Liefs,

Amanda

Advertisements

One thought on “Vakantie Frankrijk 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s