Trends Herfst 2018

De herfst komt er weer aan, en een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe wardrobe! De korte broeken, rokjes en bikini’s maken weer plaats voor de jeans, laarzen en cosy sweaters. Bij een nieuw modeseizoen horen natuurlijk ook nieuwe trends, en die van deze herfst zijn echt heel erg leuk en inspirerend! In dit artikel deel ik de laatste en meest voorkomende mode trendsmet jullie die te zien waren op de catwalk, zodat je helemaal klaar bent voor het nieuwe seizoen.

Trends fall 2018

Dierenprint

Dierenprint is overal! Deze zomer zag je al heel veel panterprint, en dat wordt deze herfst ook zeker niet minder. Naast panterprint wordt ook zebraprint en slangenprint een grote trend deze herfst. Voor de liefhebbers: pak je helemaal uit en ga van top tot teen in dierenprint!

Ruiten

Een andere print die deze herfst weer veel te zien is is ruiten. Van rokjes en pantalons tot blazers, het is er allemaal! En dit keer is het niet alleen grijs maar zijn ze er in veel verschillende kleuren!

Trends herfst 2018

Tweed

Een stof die veel te zien was op de catwalk is tweed. Jassen en rokjes die gemaakt waren van de stof, en vaak ook met een ruitjespatroon. You love it or you hate it, maar de kans is groot dat jij dit najaar een item van tweed in je wardrobe krijgt!

Zilver

Ook zilver is weer een echte trend dit najaar, en hoe meer het glimt hoe beter! De glimmende stoffen en zilveren pailletten zijn niet weg te denken dit seizoen. Lekker opvallend!

Jaren 80

De mode van de jaren 80 komt weer terug! Felle kleuren of bruin en oranje bij elkaar, je zag het al veel in de jaren 80 en ook nu komt het weer veel voor. Naast de kleuren maken ook de brede schouders een come-back!

Logo’s

De laatste trend voor deze herfst is logo’s, en hoe groter hoe beter! Of het nou Gucci, Calvin Klein of Tommy Hilfiger is, elk merk wil opvallen en dat doen ze met grote logo’s!

Dit waren de grootste trends voor dit najaar. Ik vind ze heel erg leuk en kan niet wachten om te gaan winkelen voor mijn nieuwe herfst wardrobe!

Welke trend is jullie favoriet?

Lots of love,

Amanda

Advertisements

One thought on “Trends Herfst 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s