Daniel Wellington review + kortingscode

Ik kende het merk Daniel Wellington al langer en ik ben echt dol op de horloges die ze hebben! Ik was dan ook heel erg blij toen ik een mail kreeg of ik geïnteresseerd was in een samenwerking. Natuurlijk kon ik daar geen nee tegen zeggen en dus heb ik een supermooi horloge uit mogen zoeken. Ik heb de bundel met de Classic Roselyn en Bayswater in het roségoud mogen ontvangen en ik ben echt in loove! Het liefst draag ik hem elk moment van de dag en doe ik hem nooit meer af:)

Daniel wellington classic bundel

Hier zie je het horloge met de roselyn en bayswater straps. Ik vind het echt een prachtig horloge! Het rosé goud is supermooi in combinatie met het rode bandje en zorgt voor een chique look. Ook bij het blauwe bandje staat het rosé goud erg leuk! Het horloge heeft een klassiek en tijdloos design en past overal bij.

Daniel wellington

Het horloge heeft een witte wijzerplaat met gouden wijzers en streepjes in plaats van cijfers. De initialen van Daniel Wellington komen op meerdere plekken in het horloge verwerkt wat een erg mooi effect geeft.

Daniel wellington watch

Het horloge is er in maat 36 en 40 en in de kleuren rosé goud en zilver. Het bandje is heel makkelijk te verwisselen en je kan kiezen voor welk bandje je maar wilt. Daniel Wellington heeft heel veel keuze, van nato bandjes tot bandjes van leer en mesh en ze zijn er in heel veel verschillende kleuren. Voor iedere stijl is er wel wat!

Het horloge kost €139 en voor maar €25 krijg je er een tweede strap bij! Wil jij nou ook zo’n prachtig horloge van Daniel Wellington? Met de kortingscode ‘stylevhibes’ krijg je 15% korting op de hele collectie!

Wat vind jij van het horloge?

Lots of love,

Amanda

Advertisements

One thought on “Daniel Wellington review + kortingscode

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s